Amit tudni lehet rólam…

Kedves látogatóm. Köszönöm, hogy megállsz egy pillanatra. Rozgonyi Zoltán vagyok, vállalkozó, freelancer. Emellett körülbelül 15 éve kutatom, hogy a mai ember hogyan élhet szellemi életet ebben a rohanó világban.

Feltetted magadnak valaha ezeket a kérdéseket:

  • Mit tehetnék, hogy csak egy percre leálljon az elmém pörgése?
  • Miért van az, hogy szinte állandóan nyomaszt valami, szorongok?
  • Hogyan tudnék végre újra lelkesen célokat kitűzni magam elé?
  • Hol kezdjek egyáltalán hozzá a fejemben lévő zavar felszámolásának?
  • Miért nem tudok elaludni sem a sok gondolattól?
  • És miért folytatódik abban a pillanatban, hogy reggel felébredek?

Ha igen, akkor jó helyen jársz.

Mindegy, hogy megpróbáltál már küzdeni a belső zűrzavarral, vagy ez az első alkalom, hogy úgy döntöttél, nem halogatsz tovább. Tudok neked segíteni.

Amikor minden összedőlt

Soha nem voltam az a meditálós, önfejlesztő tanfolyamra játó típus.

Mindig is furcsának éreztem, hogy lótuszülésben bámuljak magam elé, vagy hétvégi csoportokba járjak meglelni a belső békémet. Valahogy nem vagyok ez a típus.

Inkább megpróbáltam megoldani a belső problémáimat, és ha tehettem, valami aktív pihenéssel, bringázással pihentettem az elmémet. Persze éreztem, hogy valami nem elég, valami feszültség növekszik bennem, de megpróbáltam ügyet sem vetni rá.

Mígnem eljött 2018.

Elveszítettem két fontos ügyfelemet, és ezzel kicsúszott a kezemből az irányítás. Nem volt elég pénzünk, egyfolytában szorongtam, elvesztettem a motivációmat. Az elmémben egész nap össze-vissza kavargott minden. Nem tudtam aludni, pihenni, enni.

Folyton összevesztem a feleségemmel, mindent sötétnek láttam, egyre gyakrabban ittam valamit, hogy oldjam az elviselhetetlen belső feszültséget.

Azt hiszem ez volt életem legmélyebb pontja.

És ez volt a pillanat, amikor úgy döntöttem, bármi módon rendbeszedem magamat, anélkül, hogy tanfolyamokra járnék, vagy valamilyen gurut keresnék magamnak. Rendbeszedem a fejemet, hogy az üzleti oldalam is rendbejöjjön.

A visszatérés

Tudtam, hogy pihentetnem kell az elmémet, de nem tudtam, hogyan. Végül rájöttem, hogy olyan technikára van szükség, amit még ebben az elfoglalt világban is könnyű használni. Ami illeszkedik a modern emberhez.

Ami motivál, hogy csináljam. Ami rendet tesz a fejben. És ami segít kikapcsolni a kavargó gondolatokat.

Kidolgoztam egy egyszerű, a mindennapokba szuperkönnyen beilleszthető meditációt, és napi rendszerességgel csináltam.

Onnantól, hogy először használtam, megindult bennem az energia. Csak annyit kellett tennem, hogy minden nap rászántam fél órát, és a problémák elkezdték felszámolni magukat.

Különleges lennék? Feltaláltam egy titkos formulát?
Nem.
Az egyetlen, amit tettem, hogy megkerestem A Legkönnyebb Utat a meditációhoz.

És ez volt a legjobb, amit csak tehettem. Motivált akartam lenni. Fókuszált akartam lenni. Mégsem akartam ezért feláldozni az életemet, a ritmusomat.

És, őszintén szólva, nem is az lepett meg, hogy 1-2 héten belül jelentős változások kezdődtek az életemben. Amire sokkal inkább büszke vagyok, hogy a technika már az első pillanatban segít.

Ezt párom is megerősítheti, aki nem is értette, hogyan álltam talpra pillanatok alatt.

Lehet, hogy a változások összességében hónapokon át tartanak, de ennél gyorsabban azt hiszem, nehéz visszaszerezni a motivációt, fókuszt, kontrollt a dolgaid fölött.

De nem csak a sztorimat szerettem volna megosztani, hanem szeretnék neked segíteni.

Töltsd le A Legkönnyebb Út 3 részes ingyenes csomagot, amiben megmutatom, miért működik a módszer olyan hatékonyan. (coming soon…)